Café

Voorzien van een knusse en gezellige sfeer biedt Les Tzars u alles om een rustige middag, toffe avond of zelfs een zotte nacht te beleven.

Info

Les Tzars, gelegen te Zerkegem, is het café en tweede thuis waar jong en oud elkaar ontmoeten.

Voorzien van een knusse en gezellige sfeer biedt Les Tzars u alles om een rustige middag, toffe avond of zelfs een zotte nacht te beleven.

Tijdens de zomer kan u ook genieten van ons terras, waar er altijd wel een zonnig plekje te vinden is. Terwijl u geniet van de rust en gezelligheid dat ons terras biedt, kunnen de kinderen in alle veiligheid spelen in onze ruime speeltuin.

Ook aan activiteiten is er binnen Les Tzars geen te kort, lopende van de belangrijke voetbalmatchen tot gezellige sociale evenementen, aanwezig in onze ruimtes zijn ook de mogelijkheden om te biljarten of te kickeren. Naast dit is Les Tzars ook de thuishaven van verschillende clubs en jaarlijkse evenementen, zoals onze spaarkas, minivoetbalclub en biljartclub. Met andere woorden, alles die nodig is om dat thuisgevoel bij jullie te versterken!

De flexibele openingsuren van Les Tzars zorgen ervoor dat u van de vroegste zonnestraal tot de avond valt kunt relaxen op ons terras. Elk moment dat u aanwezig bent, staat ook een jong en flexibel team klaar om je van dienst te zijn.

Op onze fotogalerij zijn ook meer foto's te vinden van het café Les Tzars.

 

 

Historiek  

"Zeg nooit nooit"

In 1980 werd Café Den Anker en een bijhorende schuur gekocht door mijn ouders Eric en Godelieve Knockaert - Van Moortel.  Het bestaande café werd verhuurd aan Dhr. Luc Schaek (nu uitbater van hotel Carpe Diem in Jabbeke). De oude schuur achter het café werd afgebroken en er werd een Feestzaal gebouwd door mijn ouders .... de goeie oude tijd.  Feestzaal De Linde opende zijn deuren in 1982 Dankzij de ligging vlak naast de kerk van Zerkegem en  de rustieke inrichting kende  het zaaltje al vlug een grote bijval. Het is immers zeer geschikt voor allerhande familiefeestjes, vergaderingen, rouwmaaltijden, en andere bijeenkomsten.

Lees meer...